Aansluiten als ervaringsdeskundige?

Wil je ons vrijwillig helpen bij diverse taken en activiteiten rondom deze website of andere activiteiten? Heel graag.

Wat kun jij doen?

Heel veel, zoals een pagina van deze website bijhouden? Nieuws op gebied van couveusekinderen met ons delen? Onze facebook pagina liken en bekendmaken bij jouw therapeut, ziekenhuis of een andere couveusekind. Stukjes schrijven over je leven.. Meehelpen met presentaties en workshops. En nog veel meer. Jij telt, jou verhaal telt.

Doe mee en help ons helpen.

Aansluiten als (zorg-)professional?

Via facebook ex-couveusekinderen, e-mail info@ex-couveusekinderen.nl of via telefoonnummer 06-48191402 kun je ons laten weten dat je betrokken bent bij ons avontuur in de vorm van deze website. Graag willen we een gedegen en gedragen platform voor prematuren/ex-couveusekinderen van de grond krijgen. Samen kunnen we zorgen voor meer invloed op geluk en welzijn van couveusekinderen en de (na-)zorg voor couveusekinderen verbeteren. Met meer begrip, bewustwording en reflectie op de barrières die er zijn, zodat echte verandering mogelijk is.

Deel mijn droom en help:

  • Vertel elke professional, betrokkene of couveusekind van dit initiatief en het bestaan van het Couv-Café en onze website.
  • Te verbinden op facebook ex-couveusekinderen of Linked-in/Regina Heida.
  • Jouw algemene ervaringskennis met couveusekinderen in te brengen.
  • We willen aan tafel en mee doen met belangrijke processen en projecten. Daar waar beleid en onderzoek gemaakt worden. Daar waar ouders of couveusekinderen hun zorgen hebben. Betrokken worden vanuit gelijkwaardigheid en onze ervaringsdeskundigheid. We zouden graag in contact komen met verenigingen en organisaties die de belangen van moeder en baby behartigen in het algemeen, of op een specifiek domein. Zit je in een vereniging, overlegraad, onderzoeksproject, adviesraad, bestuur of ben je betrokken bij activiteiten voor couveusekinderen, laat dan je naam en contactgegevens achter. We denken graag mee met initiatieven, activiteiten en ontmoetingen voor ex-couveusekinderen.
  • Deel je ideeën, ervaring, kennis, Informatie, boeken met ons die van belang zijn direct of indirect voor het couveusekind of voor onze missie.  Proefschriften, onderzoeken zijn welkom.  
  • Weet jij subsidies of potjes geld te regelen, help ons dan met de route of financiële steun.
  • Zie jij het zitten om een patientorganisatie met ons op te richten? Of kun jij de kar trekken voor een integraal gezondheidcentrum voor couveusekinderen. Wij denken graag mee. Tot nu toe doen wij alles binnen onze mogelijkheden vanuit ons hart.

Wij willen bruggen bouwen? Help jij mee?

Doneer of sponsor

Al het werk voor de oprichting van dit platform en andere initiatieven worden onbezoldigd en vrijwillig gedragen.
Wil je bijdragen in werk, tijd of geld, heel graag.
Neem contact met ons op.

Help vrijwillig mee!

Dank je wel voor je steun alvast!

En mocht je nog vragen hebben, suggesties of opmerkingen, stuur een e-mail of bel.

CONTACT

CONTACT

Post- en bezoekadres:
Pottenbakkerlaan 4
3828XA Hoogland

 

AGENDA

Aankomende evenementen

doneer

Al het werk voor de oprichting van dit platform, haar activiteiten en andere werkzaamheden worden onbezoldigd en vrijwillig gedragen. Wil je ons sponsoren laat het ons weten. Of doneer geld via onderstaande knop.