<script async defer src=”https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyChwtN9KMHHJMm6sAwa1eZ8yC41NJJSH7A&callback=initMap”

type=”text/javascript”></script>

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratieweekend Ex-couveusekinderen 11 tot en met 13 oktober 2024

11 oktober | 17:00 - 13 oktober | 17:00

€350,00
Ga je mee op een inspirerend herfstweekend voor ex-couveusekinderen op een fijne plek in Brabant? Hier is alle ruimte om helemaal jezelf te zijn en je dieper te verbinden met wat er in jou is en alles om je heen in de weldaad en stilte van de natuur…
Lekker twee volle dagen die helemaal op jou afgestemd zijn?
Ontspanning en activiteit wordt afgewisseld. De dagen vullen zich met groepswerk en vraag- en antwoordsessies, maar ook zullen we momenten in stilte zijn. Coaching en begeleiding is beschikbaar als dat nodig is, zodat iedereen kan mee resoneren met dat wat aangeraakt wordt. Je hebt altijd de mogelijkheid om je even terug te trekken en te rusten.
Naast vaste programma-onderdelen op de vrijdagavond, zaterdagochtend en zondagochtend met de andere deelnemers is er genoeg vrije tijd.
Op de zaterdagmiddag en zondagmiddag ben je vrij of kun je voor een losse activiteit inschrijven.
Het weekend staat onder leiding van twee ervaringsdeskundigen en gediplomeerde coaches die naast je staan en je kunnen begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling.
Er is plaats voor 8 deelnemers. Voel jij een ja, meld je dan aan op:
info@ex-coueusekinderen.nl
Nadere info:
De Ouwe Stal op recreatie-accommodatie De Buitenhorst in Schaijk.
De Buitenhorst is gevestigd aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’ in Schaijk (Noord-Brabant) en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten. De accommodatie ligt midden in de Brabantse natuur naast het nabijgelegen Oss met heerlijke verborgen plekjes, kronkelpaadjes en weidse uitzichten.
Je verblijft in een sfeervol huis. Naast de gemeenschappelijke woonkamer, zijn er 4 slaapkamers en een heerlijke afgescheiden tuin.
Op paar minuten lopen zit je in het bos. De omgeving nodigt je uit om helemaal samen te vallen met de natuur. Kortom mogelijkheden genoeg om jezelf heerlijk te verwennen en jouw potentieel te ontdekken.
Slaapplekken:
Je deelt de 4 slaapkamers met 8 deelnemers en 2 begeleiders. Je slaapt op één van de twee of driepersoons slaapkamers met losse bedden. De kamers hebben elk een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Lakenpakket is inbegrepen.
Kosten:
De prijs voor dit weekend is 350,00 euro.
Het weekend is op basis van volpension tot zondagochtend. Iedere dag toveren de begeleiders zelf met veel liefde overheerlijke maaltijden op tafel. Laat je het weten als er voedselintoleranties zijn? We houden hier vanzelfsprekend rekening mee. Dit kan je aangeven in je aanmeldingsmail.
Inclusief:
• 2 x diner: vrijdag- en zaterdagavond; 2 x ontbijt (zaterdag en zondagochtend), 2 x lunch zaterdag en zondag (picknicktasje)
• Thee-koffie-fris-en een wijntje met een (eenvoudig) hapjesbuffet ’s avonds hoort er ook bij.
• 2 overnachtingen, bedlinnen, gebruik van faciliteiten huisje.
• workshops(materialen) en groepsactiviteiten
• toeristenbelasting
Exclusief:
• kosten eigen versnaperingen en reiskosten
• (coaching-)sessies en consulten
• kosten voor externe activiteiten.
Zin om deel te nemen? Meld je dan nu aan.
Routebeschrijving, (betalings-)voorwaarden en programma-info krijg je na inschrijving via info@excouveusekinderen.nl

Gegevens

Begin:
11 oktober | 17:00
Einde:
13 oktober | 17:00
Kosten:
€350,00

Organisator

Ex-couveusekinderen
E-mail
info@ex-couveusekinderen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsaccomodatie De Buitenhorst
Franse Baan 4
Schaijk, Brabant 5374 RS
+ Google Maps