<script async defer src=”https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyChwtN9KMHHJMm6sAwa1eZ8yC41NJJSH7A&callback=initMap”

type=”text/javascript”></script>

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Film In Utero

12 december | 19:30 - 21:30

€7,50
Inloop online: via link in Microsoft teams vanaf 19.15 uur
Start film: 19.30 uur
Napraten: 21.30 uur
Kosten: € 7,50
In Utero is een spraakmakende documentaire over het leven in de baarmoeder en de impact ervan op menselijke ontwikkeling, menselijk gedrag en de toestand van de wereld.
In Utero brengt overtuigende gegevens samen die verklaren dat we niet alleen onze genen zijn, maar ook een product van onze omgeving. Alle omstandigheden en ervaringen rondom je geboorte hebben een grote invloed op de rest van je leven. Deze vormen de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Al deze ervaringen zitten opgeslagen in je lichaam.
Deze documentaire is een ode aan ons vermogen om lief te hebben en nieuw leven te koesteren. Het ontwikkelen van dat vermogen begint in de baarmoeder. Dit gebeurt in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving.
Drie vragen staan centraal in de film: Hoe worden we gevormd? Wie zijn we? Waarom zijn we wie we zijn? Hij geeft een verklaring voor het feit dat sommigen hun hele leven voor uitdagingen komen te staan terwijl anderen juist een voorspoedig leven leiden.
Heb je interesse, meld je aan via info@ex-couveusekinderen.nl Je krijgt dan een betaalverzoek voor je bijdrage van 7,50 euro per mail. Na ontvangst van het bedrag, krijg je de online link vanuit teams-omgeving toegestuurd

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€7,50

Organisator

Ex-couveusekinderen
E-mail:
info@ex-couveusekinderen.nl
Bekijk de site van Organisator