<script async defer src=”https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyChwtN9KMHHJMm6sAwa1eZ8yC41NJJSH7A&callback=initMap”

type=”text/javascript”></script>

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Couv-Café Plus – Regio Midden

26 mei | 13:30 - 16:30

€17,50

–  VOL –

In het doe-het-zelf café De Rooie Cent in Amersfoort, een ontmoetingsplek tussen de oude binnenstad en het nieuwe Eemplein, vind de 2de Couv-Café Plus plaats.

Met een presentatie van Miriam van der Putte over haar onderzoek bij vroeggeborenen rond het thema binding – verbinding en liefdesverdriet. Alvast iets lezen, kijk op www.mirmirror.com.

Hooglandseweg Zuid 34, 3813 TC Amersfoort

Inloop: 13.00 uur
Start: 13.30 uur
Einde: 16.30 uur
Uitloop tot 17.00 uur

Kosten: 17,50

Aanmelden: info@ex-couveusekinderen.nl.

Heb jij als volwassen ex-couveusekind behoefte om mensen met een vergelijkbare start in hun leven te ontmoeten en je ervaringen te delen? Loop je al langere tijd met vragen in je hoofd rond die je wel eens aan lotgenoten zou willen stellen? Of wil je gewoonweg genieten van een fijne middag in een groep waar je jezelf kan zijn?

Dan ben je van harte welkom bij het Couv-café Plus op zondagmiddag 26 mei 2024.

Sommige deelnemers komen voor het eerst, anderen hebben elkaar al vaker ontmoet. Het maakt niet uit, het is altijd gezellig. Iedereen en alle leeftijden zijn van harte welkom.

Na een korte centrale inleiding en kennismakingsronde zal Miriam van der Putte, eveneens ex-couveusekind, een presentatie van 30 minuten geven over haar onderzoek rond het onderwerp binding – verbinding en liefdesverdriet.

Bij mooi weer gaan we in de pauze lekker even naar buiten. Na de pauze is er een mogelijkheid tot gedachtewisseling en het stellen van vragen over haar inzichten en aanverwante thema’s. We volgen wat er op dat moment onderling ontstaat.

Kopje koffie thee of fris en een hapje staat klaar.

Wees welkom 💜
Maximaal aantal deelnemers: 15
(Gaat door bij 7 deelnemers)

 

 

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€17,50

Organisator

Ex-couveusekinderen
E-mail
info@ex-couveusekinderen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rooie cent amersfoort
Hooglandse weg Zuid 34
Amersfoort, Utrecht 3813 TC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie