<script async defer src=”https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyChwtN9KMHHJMm6sAwa1eZ8yC41NJJSH7A&callback=initMap”

type=”text/javascript”></script>

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Inspiratieweekend ex-couveusekinderen (Echten, Drenthe)

14 oktober | 15:00 - 16 oktober | 16:30

Inspiratieweekend Echten (Drenthe)

Ga je mee op een inspirerend herfstweekend voor ex-couveusekinderen op een fijne plek in Drenthe? Hier is alle ruimte om helemaal jezelf te zijn en je dieper te verbinden met je lichaam en alles om je heen in de weldaad en stilte van de natuur…

Lekker twee volle dagen die helemaal op jou afgestemd zijn? Ontspanning en activiteit wordt afgewisseld. De dagen vullen zich met groepswerk, energetisch werk en vraag- en antwoordsessies, maar ook zullen we momenten in stilte zijn. Coaching en begeleiding is beschikbaar als dat nodig is, zodat iedereen kan mee resoneren met dat wat aangeraakt wordt. Je hebt altijd de mogelijkheid om je even terug te trekken en te rusten.

Naast vaste programma-onderdelen op de vrijdagavond, zaterdagochtend en zondagochtend met de andere deelnemers is er genoeg vrije tijd.

Op de zaterdagmiddag en zondagmiddag ben je vrij of kun je voor losse activiteit inschrijven of (betaalde) sessies of een massage boeken.

Voor wie:

Te vroeg, te klein of ziek geboren kinderen die in een couveuse hebben gelegen en nu 18 jaar of ouder zijn.

Even niets hoeven, alles loslaten, eindelijk echte aandacht voor jou. Jij wilt meer ontspanning, herkenning in thema’s in je leven waar je tegen aan loopt. Misschien wel een verandering in gang zetten….

Ex-couveusekinderen vergeten vaak zichzelf. Je kunt heel veel geven.   Ontvangen en goed voor jezelf zorgen en mild naar jezelf zijn, vind je vaak moeilijker. En wat daarin “normaal” is of waar de grenzen liggen, is niet iets wat je je vanzelfsprekend bewust bent. Je leven en gezondheid kunnen vaak op de kop staan, mogelijk kom je pittige levensgebeurtenissen tegen. Misschien ben je wel helemaal klaar met facetten van hoe het nu in je leven gaat….

Een heel weekend om meer te begrijpen en voelen wat er is gebeurd in de eerste maanden van je leven en hoe dat mogelijk nog steeds impact op jou kan hebben. Zo kan het zijn dat je nog steeds bang bent om overweldigd te worden, door je emoties of door de ander. Misschien ervaar je dat contact hebben, krijgen en onderhouden en afsluiten lastig is of voel je je heel eenzaam en vaak afgewezen. Je krijgt steeds het idee dat je het alleen moet doen of dat je niet goed genoeg bent.

Centraal staat het (leren) ontvangen, opladen en inspiratie opdoen van andere mensen met een complexe geboortestart. Het weekend staat onder leiding van drie ervaringsdeskundigen die naast je staan en je kunnen begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling.

We snappen elkaar en we snappen jou in wat je bedoelt. We nodigen je uit om in dit weekend milder naar jezelf te (leren) kijken en het overlevings “vechten” te verruilen voor volop leven en acceptatie van wat is. Je kunt je samen met de ander deze dagen verdiepen in waar je echt behoefte aan hebt en wat je precies zoekt. Wij laten je je krachten en talenten zien. Je zelfbeeld mag zich positief ontvouwen zoals het in werkelijk altijd is: een unieke, stralende zelf!

Dus wil jij:

 • Andere ex-couveusekinderen ontmoeten?
 • Jezelf beter leren begrijpen?
 • Gewoon jezelf zijn?
 • Nieuwe inzichten in jezelf ontdekken?
 • Inspiratie op doen?
 • Ontspanning, rust en stilte?

Er is plaats voor 5 deelnemers. Voel jij een ja, meld je dan aan op info@ex-couveusekinderen.nl

Wanneer:  

vrijdag 14 oktober tussen 16.00 – 17.00 uur – zondag 16 oktober 16.00 uur 2022.

Locatie:

Park Westerbergen in Echten (Drenthe)

Het inspiratieweekend wordt gehouden in het recreatiepark Westerbergen. Een mooie ruime park midden in de Drentse natuur naast het nabijgelegen authentieke dorpje Echten met heerlijke verborgen plekjes, kronkelpaadjes en weidse uitzichten. Je verblijft in een sfeervol huisje. Naast de gemeenschappelijke woonkamer, zijn er 3 slaapkamers en een heerlijke afgescheiden tuin. Op het park kun je gebruik maken van allerlei voorzieningen, zoals een zwembad.

Op 6 minuten lopen zit je in het bos. De omgeving nodigt je uit om helemaal samen te vallen met de natuur. Kortom mogelijkheden genoeg om jezelf heerlijk te verwennen en jouw potentieel te ontdekken.

Zie ook www.Westerbergen.nl

Slaapplekken:

Je deelt de 3 slaapkamers met 5 deelnemers en 3 begeleiders. Je slaapt op één van de twee of driepersoons slaapkamer met losse bedden. Er zijn twee toiletten en 1 badkamer. Bij aankomst is je bed opgemaakt. Handoeken graag zelf meenemen.

Kosten:

De prijs voor dit weekend is 195,00 euro.

Het weekend is op basis van volpension tot zondagochtend. Iedere dag toveren de begeleiders zelf met veel liefde overheerlijke maaltijden op tafel. Laat je het weten als er voedselintoleranties zijn? We houden hier vanzelfsprekend rekening mee. Dit kan je aangeven in je aanmeldingsmail.  

Inclusief:

 • 2 x diner: vrijdag- en zaterdagavond; 2 x ontbijt (zaterdag en zondagochtend), 2 x lunch zaterdag en zondag (picknicktasje)
 • Thee-koffie-fris-en een wijntje met een (eenvoudig) hapjesbuffet ’s avonds hoort er ook bij.
 • 2 overnachtingen, bedlinnen, gebruik van faciliteiten huisje en parkfaciliteiten, zoals zwembad.
 • workshops(materialen) en groepsactiviteiten
 • toeristenbelasting

Exclusief:

 • kosten afsluitende high-tea zondag en eigen versnaperingen.
 • (coaching-)sessies en consulten
 • kosten voor externe activiteiten: fietshuur ca. 11,00 per dag, midgetgolf: 2,50 per ronde, bosgolf 3,25 euro.

Meenemen:

Handdoeken en toiletspullen. Kleding, Regenkleding en wandelschoenen. Zwemkleding. Sloffen of sokken. Schrijfgerei.

Zin om deel te nemen? Meld je dan nu aan.

Routebeschrijving, (betalings-)voorwaarden en programma-info krijg je na inschrijving via info@excouveusekinderen.nl

Gegevens

Begin:
14 oktober | 15:00
Einde:
16 oktober | 16:30

Organisator

Ex-couveusekinderen
E-mail:
info@ex-couveusekinderen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Camping Westerbergen, Echten
Oshaarseweg 24
Echten, Drenthe 7932 PX Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie