<script async defer src=”https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyChwtN9KMHHJMm6sAwa1eZ8yC41NJJSH7A&callback=initMap”

type=”text/javascript”></script>

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Couv-café live (regio Noord)

17 september | 13:30 - 16:30

€15,00
Waar: nog nader te bepalen plaats in Zwolle
Inloop: 13.00 uur
Start: 13.30 uur
Einde: 16.30 uur
Uitloop tot 17.00 uur
Kosten: 15,00
Aanmelden: info@ex-couveusekinderen.nl. Gaat door bij 4 deelnemers.
Heb jij als volwassen ex-couveusekind behoefte om mensen met een vergelijkbare start in hun leven te ontmoeten en je ervaringen te delen? Loop je al langere tijd met vragen in je hoofd rond die je wel eens aan lotgenoten zou willen stellen? Of wil je gewoonweg genieten van een fijne middag in een groep waar je jezelf kan zijn?
Sommige deelnemers komen voor het eerst, anderen hebben elkaar al vaker ontmoet. Het maakt niet uit, het is altijd gezellig. Iedereen en alle leeftijden zijn van harte welkom.
Deze middag is bedoeld om actieve manier met elkaar in contact te komen. Na een korte centrale inleiding en een kennismakingsronde, gaan we bij mooi weer lekker even naar buiten. Laat jij je door een kleine (creatieve) opdracht uitnodigen tot het inspireren en leren van elkaar? Luisteren en gewoonweg aanwezig zijn, mag ook. We volgen wat er op dat moment onderling ontstaat.
Kopje koffie thee of fris en een hapje staat klaar. We gebruiken de ruimte van het doe-het-zelf café De Rooie Cent in Amersfoort, een ontmoetingsplek tussen de oude binnenstad en het nieuwe Eemplein.
Maximaal aantal deelnemers: 9.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€15,00

Organisator

Ex-couveusekinderen
E-mail:
info@ex-couveusekinderen.nl
Bekijk de site van Organisator