<script async defer src=”https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyChwtN9KMHHJMm6sAwa1eZ8yC41NJJSH7A&callback=initMap”

type=”text/javascript”></script>

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Contactdag ex-couveusekinderen

20 augustus | 13:00 - 16:00

De landelijke contactdag Ex-couveusekinderen

Locatie: Park Hoge Veluwe (www.Hogeveluwe.nl).

Wanneer: zaterdag 20 augustus.

Tijdstip: 13.00 uur tot 16.00 uur.

Verzamelen: Vanaf 12.30 uur bij Ingang Hoenderloo. Vertrek: 13.00 uur te voet of op een gratis witte fiets naar de Theekoepel (https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/eten-en-drinken/theekoepel). Zit je in een rolstoel of heb je een ander hulpmiddel nodig, meld dat even, dan houden we daar rekening mee.

Wat gaan we doen:  Een potluck. Dit is een gezamenlijke pick-nick in het park waarbij je eigen eten en drinken meebrengt dat we met elkaar delen. Neem daarom extra lunchgerechten voor 3-4  personen mee. De “lucky you” kan dan van al dit lekkers proeven.

De middag maken we samen met elkaar! We kijken wat ieder wil en wat (er) kan.

Er is op het park zowel binnen als buiten van alles te doen. Bij slecht weer kan het Jachthuis St. Hubertus (5,00 euro met reservering) of het Kröller-Müller museum (gratis met verplichte tijdvakreservering) bezocht worden. Ook is er een tentoonstelling over de Nederlandse Moeflon in het Museonder (gratis).

Buiten is er die dag een openlucht markt  https://www.hogeveluwe.nl/nl/agenda/hoge-veluwe-markt of kun je als aandenken aan deze dag je eigen bosje Heide mee nemen: www.hogeveluwe.nl/nl/agenda/hei-is-er-voor-jou. In het park kun je uitrusten op een bankje of lekker wandelen en fietsen.

Je bent natuurlijk vrij om die dag je bezoek aan de Veluwe te vervroegen. Het park gaat 8.00 uur open. Je kunt ook na onze activiteit langer blijven tot het park om 21.00 uur sluit.

Ben jij erbij?

Aanmelden: uiterlijk zaterdag 13 augustus via mailbericht aan info@ex-couveusekinderen.nl.

Bereikbaarheid:

Openbaar vervoer, kijk op: https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/route/met-het-openbaar-vervoer

Met de auto, kijk op: https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/route/met-de-auto

Kosten: Je eigen meegebrachte potluck.  Dagkaart: 11,30 euro. Zelf online reserveren of aan te schaffen bij de ingang van het park. Wacht met de aanschaf van deze kaart, totdat je van ons een definitieve bevestiging van deelname hebt.

Gegevens

Datum:
20 augustus
Tijd:
13:00 - 16:00

Organisator

Ex-couveusekinderen
E-mail:
info@ex-couveusekinderen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Houtkampweg 13 Hoenderloo